3FM Talent

SABRI en Blanks zijn 3FM Talents!

  1. Nieuwschevron right
  2. SABRI en Blanks zijn 3FM Talents!

Deze komende tijd hoor je zowel SABRI als Blanks als 3FM Talent langskomen. Zij probeert haar gezicht nog wat onduidelijk te houden, dus een pet of een net iets onderbelichte ruimte. Hij heeft inmiddels bijna 1 miljoen subscribers op zijn YouTube-kanaal.

Sabri - 'Lost in You'

Haar track 'Lost in You' hoorde je al vaker langskomen hier op 3FM. Ze is favoriet bij meerdere 3FM-dj's zoals Sander, Angelique en Rámon. Haar intense stemgeluid doet een beetje denken aan de overleden Amy Winehouse. Rámon kreeg haar track een paar weken geleden opgestuurd en was meteen hooked. Rámon: "Ze is enorm fan van Amy Winehouse en dat hoor je ook wel echt terug. Dat is zo mooi aan het liedje: muzikaal is het relatief simpel met wat gitaar en een orgel, maar haar stem draagt het hele nummer. Samen met wat ingebouwde galm natuurlijk maar hey, dat mag!"

'Lost in You' live bij Sanders Vriendenteam

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blanks - 'Wave'

Frank en Eva spraken 3FM Talent Blanks in de studio over hoe het was om voor het eerst je eigen track op de Nederlandse radio te horen en waarom is zijn muziek zo '80s en disco. Daarnaast speelde hij natuurlijk zijn 3FM Megahit 'Wave' live.

Toen 3FM Simon vorig jaar voor het eerst sprak had hij 'nog maar' 134.000 abonnees op YouTube. In iets meer dan een jaar is dat aantal gestegen tot bijna 900.000! Het talent van Blanks blijft niet onopgemerkt. Ook bij 3FM niet. Daarom is hij deze maand 3FM Talent én draaien wij zijn track 'Wave' plat op 3FM.

Zijn muziek heeft die heerlijke '80s vibe en dat valt op! Hij vertelde Frank en Eva alles over zijn inspiratie en ontwikkeling. Check hieronder het interview met het 22-jarige talent. Echt doen, want van zijn energie word je ook nog eens hartstikke vrolijk!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie