Video

Live bij 3FM: voor Sabri draait alles om muziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Live bij 3FM: voor Sabri draait alles om muziek

Sabri: een gloednieuwe naam in het Nederlandse muzieklandschap! Ze heeft nog maar één nummer uitgebracht en schopte meteen al tot de favorietenlijstjes van 3FM-dj's Sander en Rámon. Vandaag was ze te gast in de ochtendshow om haar 'Lost In You' live ten gehore te brengen.

Mysterieus

Sabri wil momenteel nog niet volledig herkenbaar in beeld. Waarom is dat? Sabri: "Ik ben eigenlijk begonnen als songwriter voor andere artiesten, lekker achter de schermen. Toen begon het bij mezelf ook te borrelen, maar dacht ik 'Als ik dit ga doen, moet het dan op dezelfde manier gaan, met zo'n big reveal? Het kan heel mooi zijn, maar ik voel me prettiger als de focus op de muziek ligt. Het hoeft niet per se te gaan om hoe ik eruit zie."

Ze pullt dus eigenlijk een SIA'tje, waarbij ze de focus niet op haar gezicht legt. Toch komt het idee om dit zo te doen van H.E.R., een Amerikaanse zangeres. Sabri: "Zij heeft in het begin ook zichzelf niet laten zien. Nu doet ze dat iets meer en draagt ze een zonnebril. Maar zij is zeker een inspiratiebron geweest!"

Hieronder check je Sabri's prachtige live versie van 'Lost In You'. En die nieuwe muziek? "Die komt er absoluut aan, I promise!"

Meer muziek?

Naast 'Lost In You' vind je in de 3FM Now Playing nog veel meer toffe (en nieuwe) muziek! Denk aan artiesten als Rosalía, Ed Sheeran, Flume, The Kooks, Stormzy en The 1975!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie