3FM Serious Request

Audiohighlights zaterdag 20 december

  1. Nieuwschevron right
  2. Audiohighlights zaterdag 20 december
Nachtelijk vertier in de straten van Breda kon niet verkomen dat er toch nog geslapen is. De tweede dag is volop aan de gang en hier kan je de highlights terugluisteren.
Speelman & Speelman in het huis
Het cabaretduo komt langs bij Giel en speelt een nummer over vluchtelingen. Natuurlijk niet voor niets, want de heren haalden een aardig bedrag op bij en tijdens hun voorstellingen.

>> Beluister Speelman & Speelman in het Huis

Merel verlaat het pand
Merel was de winnaar van de wedstrijd om een nachtje in het huis te slapen. Aan alle goede dingen komt een eind dus ook aan deze logeerpartij. Om
iets over 9 nam Giel met een brok in zijn keel afscheid. Ze was goed voor 8100 euro.

>> Een ontroerde Giel neemt afscheid van Merel

Antonie Kamerling verrast Giel
De acteur komt 's morgens langs in het huis en brengt een serenade aan Giel. Hij zingt zijn grote hit: 'Toen ik je zag'.

>> Antonie zingt

Serious Request op Radio 2
Frank du Mosch praat met Paul Rabbering om te vragen hoe het is. Het gesprek is dus op twee manieren te horen: Live op 3FM en live op Radio 2

>>
Twee deejays met elkaar in gesprek

Adje en Sander bij de NS
Bedrijven kunnen Sander Lantinga inhuren als manusje-van-alles. Zaterdagmorgen helpt hij de NS. Speciale sidekick is dit keer Adje. Ze betrappen zelfs een zwartijder.

>> Vervoersbewijs alstublieft

Timur heeft een pechdag
Timur Perlin is op weg van Zweden naar Breda. Hij moet dit liftend doen, maar niemand stopt. 'I'm a famous deejay from Holland'. Zelfs dat werkte niet.

>> Timur hangt aan de telefoon

Knuffelen
Zes meisjes stonden voor de microfoon om te vertellen dat ze voorbijgangers knuffelden voor een euro. 180 euro hadden de engeltjes al opgehaald.

>> Hugs for 1 euro

Op schoot bij de kerstman
Michiel Veenstra is in Utrecht met de surprisetruck. Er zijn vette bands, maar er is ook een kerstman om mee op de foto te gaan. Michiel kruipt alvast op zijn schoot.

>> Lekker zo'n kriebelende baard

Videoboodschap Kaiser Chiefs
De Engelse band heeft ook gehoord van de actie. Zij willen dolgraag helpen en doen dit met een uniek gesigneerde cover op canvas van hun nieuwe album.

>> Ze deden dat met een persoonlijk bericht

Bertolf in het Huis
En toen ging de bel: Serious Talent Bertolf komt het huis binnen! Hij gaat geld ophalen door buiten wat nummers te spelen én tracteert de dj's op wat a cappella deuntjes.

>> Maar waarom 'So Incredible'?

Bedankt!
Veerle van 7 is een onwijze fan van Amy MacDonald dus hadden haar ouders een plaatje voor haar aangevraagd. Giel kreeg het meisje aan de telefoon, maar ze vergat te bedanken!

>> En dat laat Giel niet op zich zitten

Masterclass liedje schrijven
Vier 3FM-luisteraars hebben met Han Koreneef een liedje over vluchtelingen geschreven.

>> En dat gaat ongeveer zo

Freestylen
Giel haalt een rapper naar binnen en hij freestylt er lustig op los. Zelfs Ilse de Lange gaat helemaal los.

>> 'Vette shit man'

Ilse DeLange nacht

Bij de binnenkomst van Ilse DeLange in het huis was al vrij snel duidelijk dat dit enorm gaaf, rete te wauw en jovel mieters ging worden. Om te beginnen zong ze al een 'Arbeidsvitaminen klassieker'

>> Luister naar haar versie van We Are The World

Yfke belt op
Het topmodel en ambassadrice belt op naar het huis. Ze geeft 2009 euro en stelt een foto ter beschikking.

>> Weet Paul wel wie Yfke Sturm is?

Avondje NAC in het Huis
Gerard Ekdom is even op bezoek en heeft spelers en trainer van NAC bij zich. Het team heeft net met 2-0 gewonnen en laat de feestvreugde nog even voortduren.

>> Hoeveel geeft NAC?

'Mevrouw Swijnenberg' belt naar Coen
De mannen hebben niet alleen last van de honger. Ook het gemis van hun vriendinnetjes breekt de mannen af en toe op. Daarom belt het vriendinnetje van Coen even op.

>> Dag schat

Sorry schat
Waar Serious Request al niet goed voor is. Aanstaande bruidegom belt om kwart over 5 's morgens naar de studio. Hij is dronken en wil graag sorry zeggen tegen zijn aanstaande. Ilse de Lange moet haar maar even bellen.

>> Neemt ze op?

HEB JE IETS GEMIST, LUISTER HIER ALLE UREN TERUG
Ster advertentie
Ster advertentie