3FM Serious Request

Waylon gaf een laatste energieboost

  1. Nieuwschevron right
  2. Waylon gaf een laatste energieboost

Voor de tweede keer haalde Waylon een nachtje door in het Glazen Huis. Na Groningen is Leiden Waylons thuis voor een nacht.

Dat werd een heerlijk avondje. Wel kort, want Waylons wicked ways sleepten de jocks door die loodzware laatste nacht heen. Hij wist al behoorlijk indruk te maken met de motor waar hij op aankwam. Die hij en passant aanbood aan de veilingmeester. SUPERVET! Een echte Harley op de veiling!

>> Meteen door naar die veiling

More cowbell, please!

Maar bij dat moddervette veilingitem bleef het niet. Waylon had een kruiwagen met zo'n 500 koebellen op zijn motor meegenomen om die te verkopen. Tonktonktonktonk! Het hele plein hield de buren wakker, want voor een kleine bijdrage kreeg je zo'n koebel. Collector's item.

Heerlijk laatste avondje

En Waylon bleef bezig, bleef de DJ's oppeppen. Hij is ook een meer dan verdienstelijke menselijke jukebox. The Police, Aerosmith, zijn eigen repertoire en zelfs Duffy bleken geen probleem. Bij dat laatste liedje kreeg hij wel hulp van de Leidse Mirte. Zij werd eerder in de nacht vakkundig geselecteerd om mee te komen doen.

Waylon wederom in het Glazen Huis

In 2009 liet Waylon zich in het huis op de Groningse Grote Markt opsluiten. Dat bleek een goede zet! Meneer wist de mannen weer op te peppen, hoogtepunt na muzikaal hoogtepunt te verzorgen en bakken euro's binnen te slepen. Als afsluiter liet hij voor geld zijn haren afscheren. Een nobele actie, maar het viel 'm wel zwaar.

>> Meer over alle slaapgasten

Ster advertentie
Ster advertentie