3FM Serious Request

Deze mensen komen allemaal in actie voor 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze mensen komen allemaal in actie voor 3FM Serious Request

Naast alle acties die je live op de radio hoort, gaat 3FM Serious Request ook verder op televisie. De hele week is 3FM Serious Request ook op NPO 1 te volgen. Tijdens deze uitzendingen worden er ook speciale actie's in het daglicht gezet. Kijk ze hier allemaal terug.

Plons in actie

Mariska, Joris en Kees gaan hebben geld ingezameld door een duik in natuurwater te nemen.

Video niet beschikbaar

Maya knutselt om geld in te zamelen

Maya, 10 jaar, woont in Bergschenhoek en heeft veel creatieve dingen gemaakt en gebakken en klusjes gedaan.

Video niet beschikbaar

Milans benefiet dragshow

Milan, ook wel bekend als Mizz Ella Grace kwam in actie voor 3FM Serious Request door een benefietshow in Gay- en Dragcafé Bonaparte in Rotterdam te organiseren. Het was een spectaculaire showavond met maar liefst tien verschillende dragqueens!

Video niet beschikbaar

'Let's Glow' vergeten kinderdisco

Een basisschool organiseerde een knallende Let's Glow kinderdisco voor alle groepen. Met het entreegeld en de verkochte Lets Glow armbandjes, hebben ze geld opgehaald voor Stichting het Vergeten Kind. Het idee erachter was dat ze de kinderen vanuit het donker op laten lichten met hun Let's Glow armbandjes; dit symboliseert voor hen de vergeten kinderen die toch "shinen" op de disco.

Video niet beschikbaar

Drie generaties wandelen voor Serious Request

Opa Matthieu (76), moeder Nancy (49) en dochter Anouk (15) wandelen samen voor 3FM Serious Request. Normaal wandelen ze nooit met z’n drieën, dus naast dat ze geld ophalen voor SR, is dit ook een super gezellige familie activiteit.

Video niet beschikbaar

Keramiek workshop

Suus is de eigenaar van het Keramiek Atelier Amsterdam. Voor Het Vergeten Kind veilen zij een keramiek workshop voor 10 personen in Keramiek Atelier Amsterdam. Tijdens deze 3 uur durende handvorm workshop mag je zelf bedenken wat je gaat maken. De reguliere prijs voor de workshop is €95 per persoon en de volledige opbrengst van de veiling gaat naar Stichting het Vergeten Kind.

Video niet beschikbaar

Twaalf uur lang hakken

Senna is model voor 100% hardcore en heeft 12 uur gehakt in het kantoor van het merk. Iedereen die langs kwam kon een donatie naar eigen keuze doen. Daarnaast hebben ze merchandise verkocht en de opbrengst daarvan wordt volledig gedoneerd aan Stichting het Vergeten Kind.

Video niet beschikbaar

Arnold loopt 168.8 KM

Arnold liep zes halve marathons en één hele. Met liefde loopt hij 168,8 km om daarmee geld op te halen om kinderen weer even te laten lachen.

Video niet beschikbaar

Skaten van Dordrecht naar Rotterdam

Moësha en Hilje hadden besloten om 25 kilometer te skaten om geld op te halen voor 3FM Serious Request

"Als klein kind heb ik het zelf niet makkelijk gehad en had ik zo’n zorgzaam duwtje in de rug gewaardeerd, omdat ik zie wat het Vergeten Kind doet, en de lach die ze op de gezichten van kinderen en jongeren toveren, zie ik dat deze organisatie ongelofelijk belangrijk en onmisbaar is. Ik wilde dit bijzonder aanpakken, en heb besloten dat ik op 10 December van Dordrecht naar Rotterdam ga op skates, een afstand die ik nog niet eerder heb afgelegd, 25 kilometer." - Moësha

Video niet beschikbaar

Fontys organiseert eigen glazen huis

Dit jaar kreeg Fontys Hogeschool ook een eigen glazen huis! Het stond op 15 december op Campus Stappegoor Tilburg en is onderdeel van een event dat is georganiseerd door studenten van de opleiding Communicatie – Creative Concepts for Communication. Het doel was om, net als de landelijke actie van 3FM Serious Request, geld in te zamelen voor stichting Het Vergeten Kind. "Samen laten onze studenten zien dat zij met hun creativiteit impact kunnen maken."

Video niet beschikbaar

MBO Amersfoort

Op een halve minuut lopen vanaf het Glazen Huis, gingen de studenten van de school voor uiterlijke verzorging van MBO Amersfoort in de week voor kerst, gratis haren knippen, kleuren, föhnen en nog veel meer beauty activiteiten. De vrijwillige donaties gingen allemaal naar 3FM Serious Request!

Video niet beschikbaar

Flessen inzamelactie

Broertjes Finn (8) en Mats (5) halen samen statiegeldflessen op voor Stichting Het Vergeten Kind.

Video niet beschikbaar

12 uur tango dansen

De Danswerkplaats, waar Cheek2Cheek de Amersfoortse school voor Argentijnse Tango haar lessen en dansavonden geeft, zit om de hoek bij Het Glazen Huis. Op 21 december nodigden zij iedereen die nog niet kan dansen uit om in 20 minuten je eerste tango te komen leren & dansen.

Video niet beschikbaar

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie