3FM Serious Request

Deze Chequepoint-bazen halen gewoon even 8000 euro op

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze Chequepoint-bazen halen gewoon even 8000 euro op

Jippe, Stephan, Mila en Tieme hebben afgelopen week 48 uur lang opgesloten gezeten in hun school! Niet omdat ze per ongeluk de sleutel kwijt waren, maar omdat ze tijdens die 48 uur radio maakten en aandacht vroegen voor het doel van 3FM Serious Request: The Lifeline.

Tijdens etappe 9 van Den Bosch naar Oss kwamen Frank van der Lende en Eva Koreman langs om de vier op te sluiten. De vier maakten niet alleen radio, maar hun school sprong zelf ook nog even bij: zij organiseerden een sponsorloopactie en een loterij. Bij elkaar hebben de acties precies 8000 euro in het laatje gebracht!

Extra je best doen

Waarom deze 4 in actie kwamen voor slachtoffers van mensenhandel? "Ten eerste zijn we allemaal gek op muziek en radiomaken, dus we mochten met die 48 uur echt iets bijzonders gaan doen. En als je daarmee ook nog geld op kunt halen voor het goede doel, voor iets wat zowel in Nederland speelt als in Europa en de rest van de wereld... Dat is een motivatie om extra je best te doen!"

>> Mocht je achteraf nog de actie van Jippe, Stephan, Mila en Tieme willen steunen, dan vind je hier hun actiepagina. Een plaataanvraag of algemene donatie is ook welkom, dat kan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie