3FM Serious Request

Langskomen in Apeldoorn

  1. Nieuwschevron right
  2. Langskomen in Apeldoorn

Heb je geld ingezameld voor 3FM Serious Request? Dan ben je altijd welkom op het Marktplein in Apeldoorn. Vergeet je actie niet van te voren aan te melden op de website.

Brievenbus en Chequebox

Je kunt met je cheque naar het Marktplein komen voor een brievenbusdonatie en een foto in de Chequebox. Houd er rekening mee dat er een lange rij kan staan, maar er is meer dan genoeg te zien en te doen op het Marktplein.

Tip: ga niet met te veel cash over straat. Stort het bedrag voor je komst op je actiepagina. Op de website kun je ook de speciale cheque downloaden. Deze kun je vervolgens aanbieden bij het Glazen Huis.

Kom je met meer dan 25 mensen en ben je iets speciaals van plan? Geef het dan via onderstaand formulier aan ons door!

Kom finishen

Dit jaar staat er op het Marktplein ook een heuse finishboog. Dus, kom jij wandelend naar Apeldoorn, heb je een marathon gefietst, kwam jij het verst bij de hink-stap-sprong challenge voor 3FM Serious Request, of kom jij als eerst van je stelten loopgroep aan bij het Glazen Huis? Je kunt live finishen bij de enige echte 3FM Serious Request Finish!

Wil je finishen? Geef het dan via onderstaand formulier aan ons door! Je kunt 'officieel' finishen tussen 11.30-15.30 uur. De rest van de dag ben je sowieso welkom op het plein.

Let op: vanwege de veiligheid zijn wielervoertuigen (met of zonder motor) en hoefdieren niet toegestaan op het Marktplein.

{rsform 41}
Ster advertentie
Ster advertentie