3FM Serious Request

Komen er nog gasten en artiesten naar het Glazen Huis nu de dj’s in quarantaine zijn?

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Komen er nog gasten en artiesten naar het Glazen Huis nu de dj’s in quarantaine zijn?

Op dinsdagavond werd bekend dat Sophie en Rob, twee van de drie 3FM-dj’s die op dit moment in het Glazen Huis in Amersfoort zitten voor 3FM Serious Request, besmet zijn met het coronavirus. Dat betekent dat het Glazen Huis in quarantaine gaat. Maar komen er dan nog gasten langs? Het korte antwoord is: ja! Lees verder voor meer informatie over hoe we dat op een veilige manier gaan aanpakken.

Lang verhaal kort: er komen zeker nog gasten langs bij het Glazen Huis in Amersfoort! Alleen mogen ze niet naar binnen: nu 3FM-dj’s Sophie Hijlkema en Rob Janssen positief getest zijn op het coronavirus, is het hele huis in quarantaine, inclusief dj Barend van Deelen die niet is besmet maar besloten heeft door te willen gaan met de actie.

Livemuziek

De artiesten die langs zouden komen in het huis, komen nog steeds naar 3FM Serious Request om live op te treden. Er wordt op dit moment een podium buiten naast het Glazen Huis gebouwd voor die optredens, en je kunt dus nog steeds naar Amersfoort komen om die artiesten live te zien!

De line-up is ietsje aangepast zodat er tijd is om dat podium te bouwen. De line-up voor livemuziek is nu als volgt:

Line-up

Woensdag 21 december
Prins S. en De Geit (tussen 16:00 en 17:00 uur)
Chef'Special (tussen 20:00 en 21:00 uur)

Donderdag 22 december
Maxine (tussen 08:00 en 09:00 uur)
WIES (tussen 20:00 en 21:00 uur)

Vrijdag 23 december
Kuzko (tussen 08:00 en 09:00 uur)
DI-RECT (tussen 15:00 en 16:00 uur)

Zaterdag 24 december
Volgt later

Huisgasten

Er komen natuurlijk niet alleen muzikanten langs bij het Glazen Huis, maar ook bekende Nederlanders en ambassadeurs van stichting Het Vergeten Kind. Ook die komen nu nog gewoon langs, alleen niet meer binnen in het Glazen Huis aan het studiomeubel, maar buiten bij de brievenbusmicrofoon.

De hele week komen er dus nog een heleboel verrassende gasten langs bij 3FM Serious Request 2022!

Kan ik nog langskomen in Amersfoort bij het Glazen Huis?

Jazeker kan dat! De dj’s zitten achter glas in quarantaine, dus ze kunnen geen mensen besmetten. Je bent van harte welkom om langs te komen om de dj’s een hart onder de riem te steken, een plaat aan te vragen bij de brievenbus, en te genieten van de liveartiesten die nog langskomen deze week.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie