3FM Serious Request

Het Rode Kruis zoekt medewerkers

  1. Nieuwschevron right
  2. Het Rode Kruis zoekt medewerkers
Wil jij een bijdrage leveren aan Serious Request? Dat kan! Het Rode Kruis zoekt mensen die het callcenter willen bemannen in de week voor Kerst!

Als medewerker behandel je aanvragen van tienduizenden luisteraars die, in ruil voor hun donatie, hun favoriete plaat aanvragen.

Wat houdt het in?
Je werkt 4 uur op het callcenter van het Rode Kruis in Utrecht. Je krijgt hier een geweldige ervaring voor terug en als aandenken krijg je een T-shirt van 3FM Serious Request mee naar huis. Je reiskosten worden vergoed.

Vorig jaar leverde Serious Request alleen al in Nederland € 2.807.492,76 op. Bijna de helft van dat bedrag kwam via telefonische aanvragen van platen.

Lijkt het je wat?
Neem dan contact op met Vandana Algoe van het Rode Kruis om je aan te melden. Bel 06-17927020 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of mail voor meer informatie naar 3fm@redcross.nl (gebruik '3FM' als onderwerp).

Thema
Dit jaar is schoon drinkwater het thema van Serious Request. Eén op de zes mensen in de wereld heeft geen toegang tot veilig drinkwater en jaarlijks overlijden gemiddeld 4 miljoen mensen als gevolg van gebrek aan (schoon) drinkwater. Hoog tijd dus voor actie!

Het Glazen Huis staat dit jaar op het Plein in Den Haag.

>> Ga naar de site van het Rode Kruis voor meer informatie

Ster advertentie
Ster advertentie