3FM Serious Request

WIES zet de derde avond van Serious Request enthousiast in

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. WIES zet de derde avond van Serious Request enthousiast in

Gisterenavond speelde WIES bij het Glazen Huis. De Nederlandse band bracht een bak sfeer op het plein. Het Nijmeegse publiek is duidelijk niet van suiker. De Grote Markt zong gewoon lekker mee met WIES... met een chocomelk of glühwijntje in de hand.

Sfeer op het plein

Ze hebben er net een geweldige tour door heel Nederland op zitten, maar hun optreden bij het Glazen Huis mag echt wel in het rijtje hoogtepunten van 2023. "Iedereen natgeregend op het plein zien meezingen, geeft energie. En die energie geven we graag terug." WIES opende hun set krachtig met 'Leugenaar II': de single van hun nieuwste album Alles Anders. Ze konden rekenen op rijen trouwe fans die vanaf de eerste noot meezongen, maar ze palmden al snel het hele plein in. Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bied op de unieke test pressing vinyl van WIES

WIES bracht ook een bezoekje aan Sophie in het Glazen Huis. En als kers op de taart voegde WIES een uniek item toe aan de veiling: een test pressing van hun nieuwste album 'Alles Anders' op vinyl. En hij is ook nog eens gesigneerd door de hele band! Doe een bod via 3fm.nl/veilig en maak kans op de plaat. Dus wie houd je Voor De Gek? Dit moet je hebben, want daar is er echt maar eentje van!

Er treden nog de hele week een hoop artiesten op bij het 3FM Serious Request. Check hier de volledige line-up en kom langs bij het Glazen Huis op de Grote Markt van Nijmegen.

foto: Ben Houdijk

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie