3FM Serious Request

Audio highlights vrijdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Audio highlights vrijdag
De vrijdag begon meteen goed. Iets na half 10 stond Minister Bert Koenders op de deur te stommelen. En hij had goed.. heel goed nieuws!Names de regering kon hij namelijk meedelen dat het bedrag dat wordt opgehaald tijdens Serious Request 2007 zal worden verdubbeld. Oftewel, voor elke euro die jij doneert, krijgt het Rode Kruis er 2!

>> Luister naar Bert Koenders

Monique Smit kwam helemaal uit Volendam naar het Glazen Huis om zichzelf aan te bieden. Nou ja, een etentje met haar. Zie jij zitten om een avondje met Monique te praten over alle leuken dingen van het leven? Bied dan!

>> Luister naar Monique Smit

Piet-Jan Hagens, die de nieuwe editie van Wie is de Mol? presenteert, bood een echte Mollen-joker aan.

>> Luister naar Pieter-Jan Hagens

En toen.. toen was hij daar. De man die dit jaar twee nummer 1-hits scoorde en de HMH volledig uitverkocht. We hebben het natuurlijk over Jeroen van der Boom!

>> Luister naar Jeroen van der Boom

En toen was het tijd voor een literataire injectie. Nightwriters Kluun en Saskia Noort kwamen langs om boeken aan te bieden voor de veiling. En... een privé optreden van de Nightwriters!

>> Luister naar de Nightwriters

En verder klapperde de deur open voor weer een hoogtepunt: Javier Guzman! Hij kwam langs voor een portie koptelefooncabaret. Maar daarvoor had je moeten betalen...

Check ook de audio highlights van:

Donderdag
Woensdag
Ster advertentie
Ster advertentie