3FM Serious Request

Burgemeester van Amersfoort bezoekt het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Burgemeester van Amersfoort bezoekt het Glazen Huis

Op de eerste dag van 3FM Serious Request bezocht de burgemeester van Amersfoort het Glazen Huis. Natuurlijk werd er een plaat aangevraagd, maar eerst had de burgemeester nog een appeltje te schillen met Rob over de naam van zijn stad.

De Amersfoortse burgemeester komt meteen ter zake: "Zeg Rob, hoe noemde jij mijn stad nou eerder vandaag," vraagt burgemeester Bolsius. "Ehm Apeldoorn," antwoordt Rob beschaamd. "Dat gaan we na vandaag niet meer doen he?"

Om er zeker van te zijn dat Rob zijn stad nooit meer Apeldoorn zou noemen gaf de Burgemeester de drie dj's een trui met het logo van Amersfoort.

Nachtbazen

Als tweede cadeau deed de Burgemeester de drie Glazen Huis-dj's allemaal een lichtketting om en benoemde hun tot Nachtbazen. "Wat zijn onze privileges?", vraagt Rob enthousiast. "Nou je kunt mij sowieso bellen," antwoordt de Burgemeester. "En, dat was het," vraagt Rob, "Nou dat vind ik al heel wat," antwoordt de burgemeester lachend.

foto: Nathan Reinds

Burgemeester Bolsius geeft dj's nachtbazen ketting

€1500 voor Amersfoortse Miss Montreal

Ook in Amersfoort wonen gezinnen met kinderen die de hulp van Het Vergeten Kind kunnen gebruiken. Daarom vroeg de burgemeester een plaat aan van een Amersfoortse zangeres Miss Montreal.

Op welke speciale manier hij dat deed zie je hier ↓

Video niet beschikbaar

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie