3FM Serious Request

Lukt het 3FM-dj Jamie om een boom in het PSV stadion te planten?

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Lukt het 3FM-dj Jamie om een boom in het PSV stadion te planten?

De hele week planten de nacht-dj's van 3FM bomen op jouw verzoek. Deze keer was het verzoek een boom in het het PSV stadion. 3FM-dj Jamie Reuter ging de uitdaging aan. Lukt het haar om de boom in het Eindhovense stadion te planten?

Hoe kom je midden in de nacht een zwaar beveiligd stadion in, mét een boom? Jamie had geluk, een luisteraar kende aanvoerder Cody Gapko en regelde voor haar de sleutel.

Appeltje-eitje, zou je denken. Maar wat ze niet wist... Is dat het hele PSV-stadion vol bewakers staat. Of het haar lukte om de boom te planten zie je hieronder:

Ook een boom laten wildplanten?

Voor een donatie van minimaal tien euro krijg jij van ons je eigen boomzaadjes. Daarnaast kun jij een verzoek doen aan de 3FM-dj’s die als guerrilla-hoveniers op pad gaan om te wildplanten. Heb jij een bizarre, grappige of ondenkbare locatie waar een boom geplant zou moeten worden? Geen plek is te gek! Doneer op 3FM.nl/wildplanten en mail na je donatie naar redactie@3fm.nl met de plek waar je de DJ’s en hun bomen heen wil sturen.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie