3FM Serious Request

Giel, Gerard en Michiel 3FM SR12 DJ's

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel, Gerard en Michiel 3FM SR12 DJ's

De bewoners van het Glazen Huis werden dinsdag 13 november bekendgemaakt. Giel, Gerard en Michiel zijn de gelukkigen!

Wie, oh wie gaan er eind december een week lang doorbrengen in het Glazen Huis in Enschede? De drie ambassadeurs voor 3FM Serious Request werden dinsdagmiddag 13 november bekend gemaakt tijdens de Coen en Sandershow. Giel, Gerard en Michiel zijn de drie DJ's die zoveel mogelijk geld gaan proberen op te halen voor het Rode Kruis.

Bekendmaking Glazen Huis DJ's

De DJ's van 3FM lopen vandaag met het zweet in de bilnaad rond, want dit is de dag dat het verlossende woord gaat komen. Wilbert Mutsaers, zendermanager van 3FM, schuift vanmiddag aan in De Coen en Sander Show om de huisgenoten van 2012 te bellen met het heuglijke nieuws.

Giel Beelen in het Glazen Huis 2012

3FM Serious Request veteraan Giel Beelen betrekt voor de zevende keer het Glazen Huis. Hij zat in Utrecht, Breda, Groningen en Eindhoven al opgesloten en krijgt in Enschede wederom een sapkuur te verduren.

Tweede keer in het huis: Michiel Veenstra

Na zijn verblijf in het huis in 2007 (Den Haag), keert Michiel Veenstra in Enschede weer terug achter glas. Als trotse Twent is het voor hem een thuisfeestje dit jaar, want Michiel groeide op in de omgeving van Enschede.

Gerard Ekdom ruikt de dennennaalden al

En dan Mr Bouncer. De playbackende stuiterbal die de sfeer er altijd lekker bij laat hangen. Ook Gerard heeft al aardig wat tapijttegels versleten in het Glazen Huis (7 edities) en gaat ook dit jaar weer kilometers maken in de oververhitte zweetkeet.

>> De vierde keer op rij?!

Let's Hear It For The Babies

Het doel van 3FM Serious Request is dit jaar het terugdringen van babysterfte in de wereld. Gedurende de actieweek proberen de DJ's van 3FM, samen met hun luisteraars, geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Stille ramp: babysterfte

Ruim 5,5 miljoen baby’s sterven elk jaar binnen een maand na de geboorte of voor en tijdens de bevalling. Babysterfte is een stille ramp die zich elke 6 seconden voltrekt. Oorzaak is het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding.

>> Meer over het doel van dit jaar

Ster advertentie
Ster advertentie