3FM Serious Request

Pinkpop, Sziget en VIP-Afas live, de beste muziek-veilingitems op een rijtje!

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop, Sziget en VIP-Afas live, de beste muziek-veilingitems op een rijtje!

Op de 3FM Serious Request veiling zijn fantastische items te vinden. We zouden natuurlijk niet dé muziekzender zijn als we niet ook hele vette muziekprijzen in de veiling hadden. Muziekliefhebber klaar? Bieden maar!

Pinkpop Pakket

Ed Sheeran, Måneskin, Calvin Harris, de eerste namen voor PinkPop 2024 zijn niet mis! Wil jij zeker weten dat je erbij bent en ook nog eens een backstage tour krijgen? Bied dan mee

Ik wil naar Pinkpop!

foto: Ben Houdijk

AFAS-live VIP Tickets

Is het jou dit jaar niet gelukt om tickets te krijgen voor Zara Larsson, The 1975, Editors, Tom Odell of Keane? Treur niet langer! Bied mee op het AFAS-live VIP ticket. Dan kun je met zijn tweeën naar een show naar keuze. Ja, ook uitverkochte! En het zijn natuurlijk niet zomaar tickets, jij mag dan lekker samen met iemand plaatsnemen op het VIP-balkon waardoor jij je favoriete artiest perfect kan zien.

Ik wil op het VIP balkon van de AFAS-live zitten!

foto: Nathan Reinds

Een huiskamerconcert van Only the Poets

Alsof hun optreden bij het Glazen Huis nog niet genoeg was geeft deze geweldige Indie band ook nog een veiling item weg voor 3FM Serious Request. Wil jij Only the Poets in jouw huiskamer? Bied dan snel mee!

Ik ben Only the Poets fan!

foto: Jessie Kamp

Een Sziget-paket

Is het terein van Sziget nog niet groot genoeg voor jou? Dan heb je geluk, wij hebben twee kaarten voor Sziget voor je ínclusief backstage tour. Hoe je die kunt krijgen? Natuurlijk door mee te bieden.

Ik wil naar Sziget!

foto: Ben Houdijk

Sziget

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie