3FM Serious Request

Bekendmaking stad voor SR12 op vrijdag 29 april

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekendmaking stad voor SR12 op vrijdag 29 april

De vier steden die in aanmerking komen voor 3FM Serious Request 2012 staan vrijdag 29 april op scherp. Welke stad gaat het worden?

In welk dialect gaan de 3 DJ's in 2012 aangesproken worden bij de microfoon voor het Glazen Huis? Vrijdag 29 april weten we meer, want dan wordt de stad bekendgemaakt waar 3FM Serious Request gaat plaatsvinden in 2012. De genomineerde steden zijn:

>> Delft
>> Enschede
>> Kerkrade
>> Sittard-Geleen

Bekendmaking Glazen Huis stad 2012

Je hoort de bekendmaking van de gelukkige stad vrijdagmiddag bij Coen en Sander. Een nietsvermoedende Giel wordt erheen gereden en doet door de dag heen verslag van zijn reis. Zie je de rode 3FM Van overdag rijden, maak dan een foto en twitter hem naar #3fm, zodat we de verrichtingen van de bus van een afstandje kunnen volgen.

>> Volg 3FM op Twitter
>> Ben je al bevriend met 3FM op Facebook?

Agenda van vandaag

Zendermanager Wilbert Mutsaers kwam vrijdagochtend bij Giel in de uitzending om even de agenda van de dag door te spreken. Giel gaat in de 3FM Van op pad en wordt door het land gereden tot hij aankomt in de stad waar 3FM Serious Request 2012 gaat plaatsvinden.Update 1: Domien belt Giel

Geografisch wonder Giel heeft geen flauw benul waar hij heengaat, maar via twitter hoopt hij op een update (#3fm / #sr12). Momenteel zit hij bij hectometerpaaltje 10.6 op de A27 richting Breda, hardcore fileland.

Update 2: Claudia belt Giel

Giel is even aan het lunchen bij tankstation De Lucht en Claudia belt even met de man die maar niet kiezen kan. Waar zijn rit naar toe gaat weet hij niet, dus peilt hij de stemming maar eens aan de pomp.

Op welke van de vier steden hoop jij?

Ster advertentie
Ster advertentie