3FM Serious Request

S10 en Kinderen voor Kinderen treden samen op bij de finale van 3FM Serious Request 2022

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 en Kinderen voor Kinderen treden samen op bij de finale van 3FM Serious Request 2022

Aanstaande zaterdag, op de laatste dag van 3FM Serious Request 2022, komt S10 haar campagnelied 'Hoor Je Mij' live zingen bij het Glazen Huis. Dat wordt een bijzonder optreden, want Kinderen voor Kinderen komt mee om de koorzang te verzorgen. Tussen 16:00 uur en 17:00 uur zal het gaan gebeuren. Lees verder om erachter te komen hoe de laatste dag van 3FM Serious Request 2022 eruit gaat zien.

3FM Serious Request 2022

Als je het 3FM Serious Request-campagnelied 'Hoor Je Mij' van S10 deze week voorbij hebt horen komen, zijn die prachtige koorzangpartijen je vast wel opgevallen. Morgen, als de dj's het Glazen Huis uit gaan, komt S10 live optreden en zullen die partijen live gezongen worden door niemand minder dan Kinderen voor Kinderen.

Het optreden van S10 en Kinderen voor Kinderen zal tussen 16:00 uur en 17:00 uur plaatsvinden. 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zullen tussen 16:30 uur en 17:00 uur het huis verlaten en totaal opgehaalde bedrag van 3FM Serious Request 2022 bekendmaken.

Je kunt dus nog tot zaterdag 17:00 uur platen aanvragen en acties steunen. Doneren kan ook na 17:00 uur nog.

Kom langs bij de finale van het Glazen Huis

Het belooft een groot spektakel te worden en jij kan daar natuurlijk gewoon bij zijn! Kom morgen lekker naar het Glazen Huis in Amersfoort om getuige te zijn van de finale en ontknoping. Het adres is Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie