3FM Serious Request

Alles wat je moet weten over de eindshow

foto: Bullet-ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Alles wat je moet weten over de eindshow

Net zoals ieder jaar, vindt op 24 december ook de eindshow plaats. Dit jaar zal deze zijn op de Ossenmarkt in Groningen, de stad waar de loopteams na 500 km lopen eindigen.

Het belooft een groot feest te worden met optredens van Snelle, Roxeanne Hazes, Blanks, MEROL en Naaz. Ook niet onbelangrijk: het eindbedrag van 3FM Serious Request: The Lifeline wordt tijdens de eindshow bekendgemaakt. Dan weten we eindelijk hoeveel slachtoffers van mensenhandel het Rode Kruis kan helpen.

Daarnaast draaien verschillende 3FM-dj's de lekkerste plaatjes om je warm te houden én wordt ook Sidney Samson ingeschakeld om na de bekendmaking van het eindbedrag een goed feestje te bouwen. Toegang is geheel gratis, dus zet jezelf op aanwezig en nodig je vrienden & familie uit!

Doel

3FM Serious Request: The Lifeline komt dit jaar in actie voor slachtoffers van mensenhandel. Samen met het Rode Kruis wordt dit jaar weer geld opgehaald om deze mensen te helpen. Wil je meer informatie of zelf in actie komen? Ga dan naar 3FM.nl/seriousrequest.

Doneer direct

Tot die tijd zijn er nog allerlei manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19: The Lifeline. Hier vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Bied op een veilingitem

Ster advertentie
Ster advertentie