3FM Serious Request

Ritjes gezocht voor Stenders Taxi Actie

  1. Nieuwschevron right
  2. Ritjes gezocht voor Stenders Taxi Actie
Stenders en Jelmer rijden vanaf woensdag 17 december 25,5 uur rond in de limousine van DI-RECT. Moet jij nog ergens heen, meld je dan aan en geef gul voor deze rit.
Jelmer Gussinklo, gezegend met een stem die klinkt als een stapel roestige kettingen over een klinkerweg, zong in 2007 non-stop zijn nummer 'Klein, Stoer en Boer' in een telefooncel. Dit allemaal voor Serious Request.

Taxi actie
Om dit huzarenstukje nog eens dunnetjes over te doen, gaat Jelmer op woensdag 17 december voor 25,5 uur met de ubervette DI-RECT limousine door het land rijden om mensen naar hun eindbestemming te brengen.

Luxeprobleem
Om niet geheel in z'n eentje 25 uur lang achter het stuur te hoeven zitten, gaat Rob Stenders met hem mee. Ondertussen kan jij achterin genieten van verse tankstation koffie en een balletje uit eigen keuken.

Joris Linssen
De eerste rit is al geregeld. Joris Linssen, bekend van o.a. Taxi, stapt als eerste in de stretchlimo zamen met rapper Walid. Deze 16 jarige rapper is afkomstig uit Somalië en heeft daar een hartverscheurende geschiedenis liggen.

>> Meer over het verhaal van Walid

Aanmelden



>> Wil je meerijden in de DI-RECT Limo, meld je dan hier aan
>> De limousine wordt ter beschikking gesteld door Museum RockArt
>> De brandstof voor deze expeditie wordt kosteloos gedoneerd door brandoil.nl











































Ster advertentie
Ster advertentie