3FM Serious Request

Jetske van den Elsen komt langs bij het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Jetske van den Elsen komt langs bij het Glazen Huis

"Mijn jeugdheldin staat bij de brievenbus!" vertelt Sophie wanneer ze presentatrice en programmamaker Jetske van den Elsen bij het Glazen Huis zag staan. Jetske is onder andere bekend van programma's als Willem Wever en de BZT Show, hierdoor is ze voor vele Nederlanders uitgroeide tot jeugdheldin. Jetske kwam langs om heerlijke gerechtjes te verkopen om geld op te halen voor 3FM Serious Request.

Celebrity Masterchef

Naast presenteren kan Jetske namelijk ook nog heel goed koken: ze deed mee aan Celebrity Masterchef 2022 en heeft onlangs de finale gewonnen! Ze was speciaal langsgekomen bij het Glazen Huis om haar 'signature dish' van de competitie te verkopen. Hiermee haalde ze meer dan honderd euro op voor stichting Het Vergeten Kind.

Kijk hier het fragment terug:

Video niet beschikbaar

Oesterzwam met rendang

Lijkt het je leuk om dit gerecht ook te maken? check dan hier het recept van de 'signature dish' die Jetske van den Elsen verkocht voor 3FM Serious Request:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie