3FM Serious Request

The Cool Quest in het Glazen Huis met 'Party On The Block'

foto: Bullet-ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. The Cool Quest in het Glazen Huis met 'Party On The Block'

De jazzy hiphopband & 3FM Talent The Cool Quest was maandagavond te gast in het Glazen Huis! Ze speelden hun nummer 'Party On The Block'.

3FM-dj Jorien heeft zich erg op de Zwolse band verheugd. "Toen mij werd gevraagd, wie ik nou echt zou willen hebben in het Glazen Huis, zei ik meteen: The Cool Quest. Zo leuk dat jullie hier zijn!

Hiphop, pop & funky stuff

Zanger Vincent omschrijft de stijl van de band als 'hiphop, gemixt met pop en funky stuff.' De band is druk bezig met nieuwe muziek maken en zullen in het aankomende jaar veel nieuwe muziek uitbrengen. In het Glazen Huis bespreekt Jorien het creatieve proces met de zanger.

"We schrijven nieuwe muziek vaak in een huisje in het bos van Overijssel. Daar zitten we dan een weekje of twee, we nemen de hele studio equipment mee en schrijven en maken veel muziek."

Video niet beschikbaar

In het Glazen Huis speelt de band hun nieuwste nummer 'Party on the block'. Niet iedereen is aanwezig, maar de 'uitgeklede versie' klinkt evengoed top. Luister 'm hier!

Hier kun je later het optreden terug luisteren.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie