3FM Serious Request

Daar komt de bruid!!!

  1. Nieuwschevron right
  2. Daar komt de bruid!!!

Zondagmiddag om 13.00 uur gaat het gebeuren! Dan wordt er getrouwd in het Glazen Huis. Voor de aanstaande bruid was het een complete verrassing!

Zondagochtend vroeg kwam Sylvia Verhoeven aan op 't Plein in Den Haag. Wát ze daar kwam doen wist ze niet. Totdat er een weddingplanner voor haar stond.

Wat is het verhaal?
Voor Heino Hofman uit het Brabantse Ravenstein was het dit jaar "nu of nooit". Hij is erg betrokken bij de actie van 3FM en wilde graag iets doen voor Serious Request. Maar wat hij echt héél graag wil is trouwen met zijn grote liefde Sylvia. En dus besloot hij te gaan bieden op de veiling. Dat zou het plaatje compleet maken.



Bieden
Het was nog wel even spannend, want hij moest natuurlijk nog wel de hoogste bieder worden. Toen dat moment zaterdagmiddag daar was, Heino won de veiling met een bod van € 6.100,-, kon hij het in eerste instantie niet geloven. Een klein half uur later ging echter de telefoon en begon het 'regelen'.

Vakantie?
Vrienden en familie zijn hals over kop opgetrommeld voor de heuglijke dag. Zij vrouw Sylvia lokte hij naar Den Haag met de smoes dat ze een vakantie hadden gewonnen bij Q-music (heel clever van die Hein).

Beduust
Bij aankomst in de Hofstad kwam Sylvia dan toch eindelijk tot de ontdekking dat ze voor die vakantie nog even geduld moet hebben. Die komt er namelijk wel, maar dan in de vorm van een huwelijksreis. Toen ze hoorde dat ze gaat trouwen was ze eerst even wat beduust. Het besef kwam echter snel en toen kon het passen van de jurk beginnen!



Knutselen
Natuurlijk wordt er voor gezorgd dat alles er tip top uit komt te zien. Terwijl Sylvia met haar kinderen Juli en Sep (ja in welke maanden zouden die geboren zijn) lekker op de bank zit te ontspannen, wordt de laatste hand gelegd aan haar jurk.



Ceremoniemeester
Het huwelijk zal worden voltrokken door 'onze' Eric Corton. Vandaag voor de verandering niet in het zwart gestoken. En, terecht, een tikkeltje zenuwachtig.



Taart
In het Glazen Huis mag niet worden gegeten. Bij een huwelijk hoort echter een enorme taart. En die komt er dus ook! Zal ie er weer zo uit zien?























>> Check zondag vanaf 13.00 uur het huwelijk op 3FM en 3fm.nl
Ster advertentie
Ster advertentie