3FM Serious Request

Roosmarijn maakt van jouw feestje een benefietavond!

  1. Nieuwschevron right
  2. Roosmarijn maakt van jouw feestje een benefietavond!

Roosmarijn Reijmer is één van de vijf DJ's die 24 uur als vierde DJ het huis in zal gaan. Naast de steun die zij biedt aan de andere DJ's, krijgt ze ook een 24-uur challenge mee. Voor haar challenge moet zij zoveel mogelijk geld op halen door feestjes te veranderen in benefietavonden. Allemaal voor Serious Request natuurlijk. Hoe Roos zich heeft voorbereid en hoe je haar kunt helpen, lees je hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe vind je het om in het Glazen Huis te gaan?

Ik mag 24 uur niet slapen tijdens mijn challenge, dat vind ik wel spannend. Ik hoop dat ik het vol hou! Verder vind ik alles hartstikke leuk en hoop ik zoveel mogelijk donaties te kunnen regelen.

Ben je al begonnen met de voorbereidingen?

Voor 3FM Serious Request moet ik zoveel mogelijk benefietavonden organiseren. En zeker dat ik al begonnen ben met de voorbereidingen! Maandag heb ik al gebeld met de organisatoren van Valhalla, een groot dansfeest op de 19e in de RAI Amsterdam. Daar treden DJ’s op zoals Maya Jane Coles, DJ EZ, Feest DJ Ruud en Sluwe Vos. Wij mogen die avond collecteren met vrijwilligers van het Rode Kruis! Maar We All Benefiet natuurlijk, dus ik ben pas tevreden als nog veel meer evenementen, feestjes en huiskamerconcerten meedoen.

Hoe kunnen de luisteraars je helpen?

Geef je op en organiseer speciaal iets voor 3FM Serious Request via www.3fm.nl/kominactie of help collecteren tijdens een feestje dat al gegeven wordt! Alle feesten zijn prima, van bingo avond tot aan discotheek. Of je nu een collectebus neerzet op de bar, de garderobe opbrengst, de fooien van die avond of de complete omzet doneert, alle beetjes helpen om jouw leeftijdsgenoten in conflictgebieden een beter leven te bezorgen.

Waarom gaat het je lukken?

Tijdens mijn avondshow op 3FM heb ik iedere doordeweekse avond veel contact met allerlei evenementen en concertzalen! Ik weet dus wat een goed feestje is!

Al een idee wat het officieuze themalied van SR15 gaat worden?

Ik denk dat 'Renegades' van X Ambassadors een grote kanshebber is. Maar een echt feest krijg je volgens mij met 'Chunky' van Format:B.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie