3FM Serious Request

Stefano Keizers schildert punkpanda in het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Stefano Keizers schildert punkpanda in het Glazen Huis

Op de derde dag van 3FM Serious Request brengt cabaretier Stefano Keizers een bezoekje aan het de 3FM-dj's in het Glazen Huis. De cabaretier, kunstenaar, muzikant en presentator heb je misschien eerder gezien tijdens De Slimste Mens of Expeditie Robinson.

Stefano las het weer voor, danste de temperatuur wat omlaag, maar bovenal maakt hij een prachtig schilderij. De cabaretier, die ooit als kunstenaar begon, is dit op het lijf geschreven en heeft zijn schildersjas er speciaal voor meegenomen. Uiteindelijk wordt zijn kunstwerk geveild.

Kunst achterop de cheque

Hij maakt het schilderij achterop de eerste cheque van de allereerste tussenstand van deze 3FM Serious Request. Zijn interpretatie van het werk: "Het is een punkpanda. Ik zal nog iets meer zwart rondom de ogen doen, dan lijkt het nog iets meer op een panda."

Het doek werd live geveild tijdens de uitzending, maar je kunt nog steeds een echte Stefano Keizers aan je muur hangen. Ding mee voor het 3FM Serious Request schilderij, gemaakt door o.a. Froukje, Typhoon en Roxeanne Hazes.

Stefano's favoriete kerstnummer

Ook heeft Stefano nog een speciaal verzoeknummertje. Zijn enige echte kerstnummer, 'Protect Ya Neck' van Wu-Tang Clan. 'Voor 53 euro, dat is mijn huisnummer.'

Stefano vraagt plaatje aan

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie