3FM Serious Request

Streefbedrag gehaald: Sander krijgt een échte Diederik Gommers-tattoo

  1. Nieuwschevron right
  2. Streefbedrag gehaald: Sander krijgt een échte Diederik Gommers-tattoo

Het is zover! Sander krijgt een échte tatoeage van Diederik Gommers op zijn lichaam gezet. Voor The Lifeline riep Sander een actie in het leven met plakplaatjes waarbij hij minstens tienduizend euro wilde binnenslepen. Bij het behalen van het doel zou hij als klap op de vuurpijl een echte tattoo zetten, en dat is nu zover!

Het idee werd geboren tijdens zijn ochendshow 'Sanders Vriendenteam': "Ik zou het hoofd van coronaheld Diederik Gommers best op m'n lijf laten tatoeëren mits er een leuk bedrag tegenover staat", zei de ochtendjock. Waarom precies? Gommers is natuurlijk dé man die ons door de crisis heen sleept met zijn kennis, kunde en hart van goud.

De leden van het vriendenteam reageerden al snel enthousiast op het idee via de 3FM app. Daarnaast liet illustrator Merel Kok (@kees.krabbel) van zich horen en ontwierp de tatoeage.

Video niet beschikbaar

WAT HEB JIJ DAAR AAN?

“Hoe leuk zou het zijn als we met het hele vriendenteam met dezelfde tattoo rondlopen?!” – dacht Sander.

Daarom krijg jij de tattoo thuisgestuurd, plak 'm op en hij gaat er na twee weken vanzelf weer af. Terwijl die van Sander wél blijft plakken.

Elke luisteraar die vijf euro of meer doneert en graag zelf ook deze (nep)tattoo wil, kan ‘m krijgen ook! Zo lang de voorraad strekt natuurlijk.

DONEREN VOOR DE TATTOO

Doneer via deze pagina, maak een screenshot van je betaling en vul hieronder je gegevens in, zodat wij een plaktattoo naar je op kunnen sturen.**Zorg dat je je adresgegevens goed invult: we zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of verkeerd bezorgde post.


3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hiervind je meer over het doel van dit jaar.

In deze week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie