3FM Serious Request

Dit zijn de meest aangevraagde platen van The Lifeline tot nu toe

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de meest aangevraagde platen van The Lifeline tot nu toe

3FM Serious Request: The Lifeline is in volle gang. Dat betekent dat er al een hoop platen aangevraagd zijn. Dit is de top drie meest aangevraagde platen tot nu toe.

3. Jerusalema – Master KG

Op nummer drie vinden we deze enorme hit. Allerlei mensen laten hun danskunsten op dit nummer zien met de #JerusalemaChallenge. Deze kan dus ook tijdens The Lifeline niet ontbreken.

2. Impossible - Nothing But Thieves

Deze ex-megahit wordt ook massaal aangevraagd. Een verdiende tweede plek voor deze ballad en stadionknaller in één.

1. Door De Wind - Miss Montreal

31 jaar later is het opnieuw een hit. Stef Bos schreef het origineel en dankzij De Beste Zangers mogen wij nu genieten van deze nieuwe versie.

Heb jij nog geen plaat aangevraagd? Doe dat nu!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie