3FM Serious Request

Volg hier Eva's challenge: Ruilhandel XXL

  1. Nieuwschevron right
  2. Volg hier Eva's challenge: Ruilhandel XXL

"Hoi! Wil je een paperclip ruilen voor iets van 75.000 euro?" Eva Koreman zat 21 op 22 december een etmaal het Glazen Huis om geld op te halen voor 3FM Serious Request.

De challenge

Bonus-DJ nummer drie zat in het Glazen Huis! Eva Koreman ging 24 uur lang ruilhandelen om een mooi bedrag binnen te slepen voor 3FM Serious Request.

Mag ik van jou...

... 75.000 euro? Met vijftig paperclips, een telefoon en een heleboel wilskracht moest het allemaal gebeuren. Eva heeft haar best gedaan door met een aantal paperclips gave items te ruilen die verkocht worden op de veiling. Zodra ze één item had, ging ze door met de volgende paperclip. En dan nog één... En nog één...

Kom zelf in actie voor 3FM SR15

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De eindstand: 21.000 euro

Eva heeft tot nu toe het bedrag van 21.000 euro opgehaald. Sommige items zijn nog niet afgesloten, dus Eva gaat zelf nog even door. Ondertussen komt Wijnand het huis in voor zijn challenge. Daarover lees je hier. Eva heeft onder andere een overnachting in Hotel Snowworld, een trip naar New York voor een Bruce Springsteen-concert en een VIP-pakket van Solar Festival bij elkaar gescharreld. En dat met alleen een paar paperclips! Hieronder lees je hoe dat precies ging.

Paperclip 5: Paperclip - Groene knuffel - Guetta vinylplaat - Geweldig goed schilderij - Giftvoucher 350 euro tattooshop - Gary Fisher mountainbike - Solar

9.10 uur: Gebarentaal leren

Eva kreeg, om het nog moeilijker te maken, de opdracht om alleen maar items die beginnen met een 'g' te ruilen. Loes wist daar wel wat voor: zij biedt een cursus gebarentaal aan voor drie personen. Als je geluisterd hebt weet je al hoe je 'goedemorgen' met gebarentaal zegt, maar tijdens de negentig minuten durende cursus leer je nog veel meer!

01.45 uur: Eva mag alleen maar dingen met een 'g' ruilen

Eva heeft het al zwaar met het ruilen van items die veel waard zijn, maar dat wordt haar nog wat moeilijker gemaakt. Eva kreeg namelijk midden in de nacht te horen dat ze alleen maar items beginnend met een 'g' mag ruilen.

Paperclip 4: Paperclip - Paard - Shirt Laurens ten Dam - Gamen met Fresku en Ruud Smulders

02.15 uur: Een nieuw veilingitem is rond

Eva kan beginnen aan haar vijfde paperclip, want ook haar vierde veilingitem staat online: gamen met Fresku en Ruud Smulders. Jij mag als één van de eersten bij de première van Uncharted 4 de game uitproberen! Check hier het item.

23.05 uur: Er staat een paard in de gang

Eva krijgt een wel heel bijzonder item. Je moet een gegeven paard ook niet in de bek kijken, dus Eva neemt deze aanbieding meteen ter harte. Renee biedt geen echt paard aan, natuurlijk, maar een polyester paard. Wil jij graag aan paard in de gang? Dat kan geregeld worden.

Paperclip 3: Paperclip - Bruce Springsteen

21.45 uur: NAAR BRUCE SPRINGSTEEN IN NEW YORK?!

WOW! Wat een veillingitem! Eva flikt het gewoon even. Het nieuwe veilingitem is een reisje naar New York voor twee personen inclusief vliegticket en hotelovernachting... Én kaartjes voor het uitverkochte concert van Bruce Springsteen op 27 januari in Madison Square Garden! Eva ziet er wel een uitdaging in, ze gaat door en wil dit tripje overtreffen met een nóg vetter item. Je kan hier bieden op de trip naar New York.

Paperclip 2: Paperclip - Fietstocht

20.50 uur: De tweede paperclip: een fietstocht door Utrecht met de Utrechtse 3FM DJ’s

Eva heeft nog een veilingitem geregeld! Van een paperclipje naar een culturele fietstocht door Utrecht met Utrechtse 3FM DJ's; Roosmarijn Reijmer, Timur Perlin, Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman. Fiets dit veilingitem binnen... want dan nemen zij jou en vier vrienden mee op een fietstocht door de prachtige stad! Natuurlijk zal er ook geluncht worden en misschien wordt er zelfs een klein biertje worden gedronken.

Paperclip 1: Paperclip - Telefoon - Tafel - Avond uit eten

17.40 uur: Het eerste veilingitem is rond!

Het is haar gelukt! Eva heeft een compleet veilingitem en gelijk een hele leuke: heerlijk eten, in goed gezelschap aan een mooie tafel. Dat wil toch iedereen? Bied mee aan een compleet verzorgde avond. Topkok Pierre Wind komt heerlijke gerechten maken, Eva gaat fijne (kook)plaatjes draaien en je krijgt er een industriële handgemaakte eettafel bij! Wauw, en dat van één paperclip. Eva is lekker bezig!

15.30 uur: BREKEND: Eva heeft de hulp nodig van het Pancratiusplein in Heerlen

Het gat in het raam is iets te klein om de tafel die Eva geruild heeft, doorheen te duwen, maar het plein voor het Huis moet er toch echt aan geloven. Eva kreeg namelijk een gouden envelop van Giel, waarin stond dat ze met de mensen op het plein moet ruilen.

14.00 uur: Eva krijgt een telefoon voor haar paperclip

Eva heeft het voor elkaar gebokst om een Sony Ericsson-telefoon te ruilen voor één paperclip. Die telefoon heeft ze inmiddels geruild voor een handgemaakte eettafel ter waarde van 1.000 euro! Check hierboven wat ze tot nu toe heeft.

11.40 uur: Eva legt haar challenge uit

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie