3FM Serious Request

De sportiefste acties voor 3FM Serious Request

foto: FryslanFytstFoar3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. De sportiefste acties voor 3FM Serious Request

Kilometers (hard)lopen, dagenlang fietsen en wilde wateren trotseren... voor deze actievoerders is niets te gek. Ze halen geld op voor 3FM Serious Request door zich van hun sportiefste kant te laten zien. En jij kunt gewoon meedoen aan hun acties. En als je dat niet zit zitten is er gelukkig altijd nog de donatieknop ;)

Warmlopen voor 3FM Serious Request

Vorig jaar stond het Glazen Huis in Breda en ze zijn daar 3FM Serious Request nog niet vergeten. Studenten van het Vitalis College lopen in 4 dagen tijd vanuit Breda naar het Glazen Huis in Apeldoorn. Ze hopen daarmee zoveel mogelijk geld op te halen. Ook vanuit Den Haag zijn er enthousiaste wandelaars die naar het Marktplein komen. Medewerkers van het Rode Kruis leggen daarvoor 150 km af.

Politiecorps IJsselstreek en IJsselwaarden werkt zich in het zweet door in blokken van 5 km vanuit bureau Zutphen naar het Glazen Huis in Apeldoorn te rennen. Mocht je ze toevallig tegenkomen op 20 december, moedig deze bikkels dan even aan!

Wind in de rug

De enthousiaste groep Fryslân Fytst Foar 3FM fietst dit jaar alweer voor de zevende keer vanuit Heerenveen naar het Glazen Huis. Dit jaar betekent dat maar liefst 125 km over de Nederlandse wegen. Quien, Marit, Barbara en Lucie uit Texel doen er nog een schepje van 25 km bovenop. Ze fietsen op woensdag 20 december vanaf hun eiland naar Apeldoorn.

De zorgverleners van Pluryn houden nog even geheim hoeveel kilometer ze af gaan leggen voor het goede doel. Wél weten ze dat ze 82 uur non-stop in estafettevorm gaan fietsen. Wat een helden!

Wilde wateren

Eind december klimmen drakenbootverenigingen uit heel Nederland in de boot voor een tweedaagse vaartocht van 80 kilometer. Maar ook actievoerders uit het buitenland dragen hun steentje bij. WSM-Roeien Woudrichem daagt de bevriende roeiclubs uit Engeland, Schotland en Ierland uit om 45 mijl rondom het Land van Altena te varen. Ahoy mate!

En meer...

De jonge voetballers van CSV Apeldoorn JO8-1 dagen profvoetballers uit om op 22 december tegen hen te spelen. Wie durft de uitdaging aan? Wout, Koen, Maxim, David Jaimy, Jailen en Thijmen zijn er met hun speciale tenues helemaal klaar voor.

Tot slot kunnen ook de lenigen onder ons in actie komen. Samen met je familie of vrienden kun je meedoen aan duo yoga. Meld je aan bij Margreet en Marja en wie weet sta jij op 10 december wel in een double downward dog voor het goede doel.

Wat doe jij?

In actie komen is dé manier om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Meld je actie hier aan.

Ster advertentie
Ster advertentie