3FM Serious Request

Désirée sorteert honderden mondkapjes, schorten en handschoenen voor het Rode Kruis

  1. Nieuwschevron right
  2. Désirée sorteert honderden mondkapjes, schorten en handschoenen voor het Rode Kruis

Désirée is vrijwilliger bij het Rode Kruis en is nu harder nodig dan ooit. Ieder paar handen draait overuren, of het nou gaat om het realiseren van een daklozenopvang, het uitdelen van pakketten in de voedselbank of het sorteren van mondkapjes: iedere vrijwilliger telt juist nu extra hard.

Désirée zorgt er samen met een aantal andere collega's voor dat alle nieuwe mondkapjes, schorten en handschoenen op de juiste manier worden gesorteerd en verdeeld. Belangrijk werk, want sommige zorginstanties zitten te springen om nieuw materiaal. "Ik vind het heel mooi dat je op deze manier wat kunt betekenen voor de samenleving. Je kunt écht je steentje bijdragen op deze manier. Zeker in deze tijd", vertelt ze. Bekijk hieronder het hele verhaal van Désirée.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Help je ook mee?

Het Rode Kruis heeft ook jouw hulp keihard nodig in welke vorm dan ook. Daarom kun je 3FM Serious Request: Never Walk Alone ook gewoon steunen door te doneren óf een plaat aan te vragen. Klik op een van de knoppen hieronder en help mee! Lees hier meer over 3FM Serious Request: Never Walk Alone.

Ster advertentie
Ster advertentie