3FM Serious Request

Tiesto actief voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Tiesto actief voor 3FM Serious Request

3FM-DJ Giel Beelen heeft woensdag in zijn programma de Bredase trance-DJ Tiësto verleid tot een erg bijzonder optreden.

Tiësto voor Serious Request in Mezz
Tiësto trad op donderdag 4 december op in de Bredase poptempel Mezz. Dit, in het kader van 3FM Serious Request, dat dit jaar vanuit Breda zal worden uitgezonden.

Giel Beelen belt met Tiësto
Het idee ontstond toen Tijs Verwest (zoals Tiësto heet in het dagelijks leven) woensdagochtend belde met Giel tijdens Giel's uitzending. De trance-DJ wilde heel graag een bijdrage leveren aan 3FM Serious Request, maar zit in die week in het buitenland!

>> Luister hier het interview van Giel met Tiësto


Serious Request Pre-party
Omdat Tijs zich graag inzet, maar tijdens 3FM Serious Request niet aanwezig kan zijn, stelde hij voor om voorafgaand aan 3FM Serious Request samen met Giel in poppodium Mezz plaatjes te draaien.

Voorprogramma
Voor het optreden van Tiësto nam Giel zélf plaatsnemen achter de DJ-tafel. Na enige terughoudendheid reageerde Giel enthousiast op Tijs' voorstel: “Ik ben vereerd dat ik met een van de grootste dj’s ter wereld plaatjes mag draaien. En dan ook nog voor het goede doel! Ben wel een beetje zenuwachtig natuurlijk… het is wel Tiësto…”

Bekijk de foto's
DJ Flo (Florent Luyckx, zendercoördinator van 3FM) trapte de avond in de bomvolle Mezz af, werd gevolgd door Giel. Bij de opkomst van Tiësto ging de zaal pas écht los en werd er zelfs een Bredaas lied (van Guido Weijers) gezongen om hem te verwelkomen.


De avond werd ook vastgelegd met een camera. Giel nog met lang haar, Tiësto in zijn stadje en een prachtig doel om de opbrengst aan te schenken:

Ster advertentie
Ster advertentie