3FM Serious Request

Sophie covert 'Hey Ya' samen met Blanks

  1. Nieuwschevron right
  2. Sophie covert 'Hey Ya' samen met Blanks

Trouwe volgers van Sophie op Instagram wisten al langer dat ze goed kon zingen, maar vanavond liet ze dat ook aan de rest van Nederland horen. De dj coverde samen met niemand minder dan Blanks het nummer 'Hey Ya' van Outkast. Benieuwd hoe dat klonk? Check het hieronder!

Vanochtend liet Sophie al een stukje horen toen Lucas Hamming te gast was, maar Sander wilde daar natuurlijk nog meer van horen. Sophie vond dat geen probleem, mits daar wel een mooi bedrag tegenover stond natuurlijk. Binnen de kortste keren was de beoogde honderd euro al binnen en bundelde Blanks en Sophie hun krachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie