3FM Serious Request

Emotionele verrassing voor Sophie tijdens The Lifeline

foto: Beeld: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Emotionele verrassing voor Sophie tijdens The Lifeline

Sander heeft op de woensdagochtend een lieve verrassing voor Sophie geregeld: haar bestie Maaike komt langs. "O, ik kan dit niet aan. Het is zo leuk dat je er bent," zegt de ontroerde Sophie.

vERRASSING!

De vriendinnengroep heeft voor Sophie's vertrek als extra steun een stapel brieven geschreven. In de ochtendshow leest Sophie een brief voor en bedankt in het bijzonder haar beste vriendin Maaike. Ondertussen wordt Maaike ongezien de huiskamer binnengeloodst. "Kijk eens achter je," zegt Sander. Wat volgt is een emotionele hereniging. Bekijk het fragment hier:

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie