3FM Serious Request

Ilse DeLanges verslag uit Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLanges verslag uit Glazen Huis
Ilse DeLange is weer helemaal fit en komt vanmiddag spelen op de Grote Markt. Ze heeft na haar verblijf in het Glazen Huis nog even bijgetankt en stuurde een lief verslag van haar verblijf bij de DJ's.

Ik was afgelopen zaterdag slaapgast in het glazen huis. Ik heb het echt enorm naar m'n zin gehad. Lekker dansen, lachen en zingen om zo geld in te zamelen voor vluchtelingen.

Vluchtelingen, het blijft voor ons iets onwezelijks. Hoe zeer ik ook me probeer voor te stellen dat je van het een op het andere moment moet vluchten, je familie vaak kwijtraakt en je huis niet meer veilig is........ Het valt gewoon niet te bevatten.

De reportages van Eric Corton zijn daarom zo goed, hij laat zien hoe de dagelijkse gang van zaken is in vluchtelingen kampen. Dan zie je pas echt wat voor verschil het rode kruis maakt en daarmee deze actie die daar direct aan bijdraagt.

Ik vond het een bijzondere ervaring! Giel, Paul en Coen, enorme waardering voor jullie. En bedankt voor het super voldane gevoel na onze nacht samen!

X ilse.

Wil je Ilse nog zien spelen, kom dan vandaag naar de Grote Markt voor de grote finale!
Ster advertentie
Ster advertentie