3FM Serious Request

Son Mieux te gast in het Glazen Huis: "Waanzinnige samenkomst van muziek en een evenement"

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux te gast in het Glazen Huis: "Waanzinnige samenkomst van muziek en een evenement"

Op de laatste dag van 3FM Serious Request 2021 kwam Son Mieux langs in het Glazen Huis. De Haagse band scoorde dit jaar niet alleen vier megahits, maar maakte met 'The Mustard Seed' ook nog eens het themalied voor deze editie van 3FM Serious Request.

Naast een fantastisch optreden in het Amersfoortse poppodium Fluor, had de band toch nog een paar minuten tijd om het Glazen Huis van binnen te bekijken. Daar vertelde zanger Camiel onder meer hoe de groep de afgelopen week heeft beleefd.

Hoe klonk dat optreden dan? Nou, zo! De band speelde natuurlijk 'The Mustard Seed', maar verder ook nog 'Drive' en '1992'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie