3FM Serious Request

Kan je langskomen bij het Glazen Huis?

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Kan je langskomen bij het Glazen Huis?

Je kan zeker langskomen bij het Glazen Huis. Vanwege de coronamaatregelen zijn er wel wat beperkingen. Maar wil jij je cheque overhandigen, heb je een toffe actie waarover je wil vertellen of een mooi en belangrijk verhaal bij jouw aangevraagde plaat? Meld je aan via 3fm.nl/langskomen. 3FM neemt met een aantal mensen contact op over hoe en wanneer dit mogelijk is.


3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie