3FM Serious Request

Hardstyle-avond bij het Glazen Huis met Wildstylez, Headhunterz en Sefa

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Hardstyle-avond bij het Glazen Huis met Wildstylez, Headhunterz en Sefa

Elke avond is er een thema-avond op de Grote Markt in Nijmegen vol met artiesten die optreden. En de tweede avond gingen we knallen met de hardstyleavond van Glazen Huis-dj Barend. Het was out of this world! We zetten de hoogtepunten voor je op een rijtje.

Wildstylez

Zeg je 'hardstyle', dan zeg je Wildstylez, aka Joram Metekohy. Een echte pionier in de hardstylewereld. Wijnand zegt het het beste: "Tijd om te schoffelen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Headhunterz

Headhunterz, oftewel Willem Rebergen, is de Nederlandse hardstyle held die beats levert waardoor je uit je plaat gaat. Zijn muziek is een perfecte mix van emotie en kracht, waardoor je niet stil kunt blijven zitten.

Sefa

Sefa, aka Jeroen Vlaarkamp, is de Nederlandse sensatie die de hardstyle-scene op zijn kop zet! Sefa staat bekend om zijn unieke mix van klassieke invloeden en rauwe hardstyle beats, waarmee hij een frisse wind brengt in de EDM-wereld. Met een ongelooflijke energie op het podium en tracks die je laten bewegen, heeft hij snel harten veroverd in de wereldwijde hardstylegemeenschap.

Of je nu van festivalpodia houdt of gewoon wilt losgaan op zijn nieuwste tracks, Sefa brengt de party naar jou toe! 🚀

Hé en dat je het weet: elke avond is er een thema-avond.

Check hier een overzicht van de line-up

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie