3FM Serious Request

Saar Koningsberger vertelt waarom het doel van 3FM Serious Request zo belangrijk is

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Saar Koningsberger vertelt waarom het doel van 3FM Serious Request zo belangrijk is

Op de vijfde dag van 3FM Serious Request kwam ambassadeur van het Vergeten Kind Saar Koningsberger langs. Saar merkt tijdens haar werk voor het Vergeten Kind hoe belangrijk deze organisatie is: "Je ziet het vaak niet eens aan deze kids, maar ze moeten op zulke jonge leeftijd zo ongelijk hard knokken."

Saar haalt natuurlijk ook geld op voor 3FM Serious Request

Saar kwam natuurlijk niet met legen handen bij het Glazen Huis aan. Ze bracht ook een veilingsitem mee.

Een tijdje geleden maakte Saar een carrière switch door het nagelsalon Lakwerk op te zetten. Naast twee fysieke locaties heeft zij ook een truck waarmee ze op elke locatie in Nederland nagels kan lakken.

Voor 3FM Serious Request veilt zij deze truck mét natuurlijk zichzelf er in!

Bied mee op de lakwerk truck

Video niet beschikbaar

Kijk wat Saar over het Vergeten Kind vertelt

Video niet beschikbaar

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie