3FM Serious Request

Davy (31) kreeg zes weken geleden diagnose ALS: "Ik fiets mijn laatste challenge"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Davy (31) kreeg zes weken geleden diagnose ALS: "Ik fiets mijn laatste challenge"

Davy van Dijk (31) is altijd sportief geweest. Hij rende marathons, wandelde de Kennnedymars en fietste de Amstel Gold Race (240KM), maar vandaag doet Davy zijn laatste sportieve challenge want sinds zes weken heeft hij de diagnose ALS. Met zijn verhaal stond hij bij de brievenbus van het Glazen Huis in Nijmegen.

Eerste brievenbus-moment

Sinds zondagavond 17 december zitten 3FM-dj's Barend, Sophie en Wijnand in het Glazen Huis in Nijmegen. Voor 3FM Serious Request zamelen zij de hele week geld in voor Stichting ALS Nederland. Kijk hieronder hoe Davy samen met zijn vrouw het fantastische bedrag van ruim 32.000 euro aan de dj's overhandigt:

Davy's schoonvader wandelt naar Het Glazenhuis

Ook de schoonvader van Davy, Paul, komt in actie voor 3FM Serious Request. Maar liefst 79,5 KM gaat Paul te voet afleggen van zijn woonplaats in Gilze naar het Glazen Huis in Nijmegen.

Steun de actie van Paul

Bijdragen aan Davy's actie

Hoewel Davy al gefietst heeft, kun je zijn actie natuurlijk nog steunen!

Steun Davy's actie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aftermovie Davy the Brave

Davy sluit zijn ongelofelijke actie voor 3FM Serious Request af met een aftermovie. Hierin bedankt hij ook iedereen die heeft gedoneerd en hem heeft gesteund! Midden in deze zware storm houdt Davy vast aan zijn krachtige mantra: "This life is a good life." Zijn moed en positiviteit zijn als een baken van hoop in donkere tijden. Davy, jij bent niet alleen een held, maar ook een bron van inspiratie. 💚

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie