3FM Serious Request

The Vices geeft het eerste voordeurconcert!

  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices geeft het eerste voordeurconcert!

De eer om het eerste voordeurconcert van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 te geven was aan niemand minder dan The Vices. Het 3FM Talent kwam dit jaar meerdere keren langs bij 3FM om hun nummers te spelen, was tijdens de verkiezingsnacht tien uur live in de studio met Sander en organiseerde ondanks corona hun eigen festival: VICEFEST. Als verrassing had de band drie kerstpakketten voor de dj's en doneerden ze honderd euro! Benieuwd welke liedjes ze speelden? Check ze hier!

De band trapte het optreden achter de rode schuifdeuren af met het nummer waardoor ze gebombardeerd zijn tot 3FM Talent: 'Boy'. Ook speelden ze 'In And Out'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie