3FM Serious Request

De tussenstand van 3FM Serious Request: Never Walk Alone is €71.183

  1. Nieuwschevron right
  2. De tussenstand van 3FM Serious Request: Never Walk Alone is €71.183

Na twee dagen 3FM Serious Request: Never Walk Alone staat de teller op het prachtige bedrag van €71.183! Hiermee kan het Rode Kruis hulp bieden tijdens de coronapandemie.

Sharid Alles, zendermanager van 3FM: "In eerste instantie voelde het wat onwennig om in de lente 3FM Serious Request te organiseren in plaats van rond de kerst, maar na twee dagen Never Walk Alone voelen we aan alles dat de behoefte aan saamhorigheid nu juist heel groot is. Nederland laat zich massaal horen tijdens deze speciale editie en dat is hartverwarmend. Er worden volop platen aangevraagd voor dierbaren, maar ook met acties als Hoogie’s Hoogwerker, waarmee jonge mensen hun oudere familieleden toch even veilig van dichtbij kunnen zien, biedt Serious Request deze editie misschien wel meer dan ooit troost en hoop."

Wat doet het Rode Kruis met dit geld?

Met het prachtige bedrag dat er nu al is opgehaald kan het Rode Kruis veel hulp bieden tijdens deze crisis: ze bemannen een hulplijn waar mensen terecht kunnen met vragen, brengen pakketten van de Voedselbank rond en vrijwilligers verzorgen coronapatiënten in speciale zorghotels. Lees hier meer.

Je steentje bijdragen is simpel: vraag een plaat aan, doneer of neem deel aan één van de speciale masterclasses of thuisconcerten.

DONEER VRAAG HIER JOUW PLAAT AAN

Ster advertentie
Ster advertentie