3FM Serious Request

Audio highlights zaterdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Audio highlights zaterdag
Gasten in het huis. Telefoontjes van bekenden. Er gebeurd zoveel in het Glazen Huis dat je het onmogelijk allemaal mee kan krijgen. Daarom een overzichtje..Na Monique Smit en de 3J's was er zaterdagochtend wederom Volendamse bezoek in het Glazen Huis. Nick en Simon boden een gitaar aan voor de veiling en speelden hun hit 'Kijk Omhoog'. Ook hadden ze een interessant telefoongesprek met Sandra, die verliefd was op de heren.

>> Luister naar Nick en Simon
>> Luister naar het verliefde meisje

Rond de lunch kwam 'beugelbekkie' Dennis langs. Ze had een wel heel bijzonder item voor de veiling... haar beugel! Binnenkort gaat die eruit en heet ze dus alleen nog maar 'bekkie'. Ze beloofde 'm nog even goed te poetsen voordat ze hem af zou staan.

>> Luister naar Dennis

De deur was nog maar amper dicht of de volgende gast stond alweer op de stoep. Winston met die moeilijke achternaam heeft tijdens een vakantie in Sri Lanka een bijzondere foto gemaakt. Hij gooit 'm voor Serious Request graag op de veiling.

>> Luister naar Winston (met die achternaam)

En toen was het tijd voor een portie lichaamsbeweging. Joris Putman, die je kent van GTST en als winnaar van Dancing on Ice, schaatste zich een hartverzakking op de ijsbaan naast het Glazen Huis. Ondanks dat hij bijna aan het infuus moest, was hij enorm blij. Zijn rondjes waren namelijk goed voor meer dan € 1.200,-

>> Luister naar John Williams en Joris Putman

Aan het einde van de middag stond plotseling de politie in de studio. Nee, we veroorzaken geen overlast. De heren en dames uit het oosten van het land kwamen een sloot geld brengen die was opgehaald bij een verkeerscontrole.

>> Luister naar de politie-agenten uit het oosten

De zanger van Infadels, die luistert naar de fruitige naam Bnann, hing aan de lijn. Hij wilde de dj's een hart onder de riem steken.

>> Luister naar Bnann van Infadels

Een reusachtige verrassing in de vorm van een enorme badeend kwam tegen de avond het huis in. Michiel kreeg het beestje aangeboden door Fok.nl

>> Luister naar de komst van de badeend

Mika, Mika, Mika! Misschien ken je 'm, de reclame voor het album voor de zanger. Vriend Jeroen Kijk in de Vegte, die de commercial insprak, werd even gebeld. Tijd voor een paar nieuwe jingles!

>> Luister naar Jeroen Kijk in de Vegte

Denk je echt alles gehad te hebben, komen de Fabeltjeskrant figuren Meneer de Uil, Lowieke de Vos en Juffrouw Ooievaar aankloppen!

>> Luister naar de ontmoeting met de Fabeltjeskrant


Elke dag draaien we een demo van een veelbelovend talent. De rapper 17-jarige Nick uit Rotterdam-Zuid was op zaterdag 22 december demo van de dag.

>> Luister naar zijn nummer "Leef mijn droom" hier.
Ster advertentie
Ster advertentie