3FM Serious Request

Burgemeester Van Gijzel in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Burgemeester Van Gijzel in het Glazen Huis
Heel even een vierde persoon in het Glazen Huis. De burgemeester van Eindhoven kwam even langs bij Coen, Gerard en Giel.Niet alleen groten uit de Nederlandse muziekbizz komen op bezoek, ook hoogwaardigheidsbekleders zijn kind aan Glazen Huis. Nog voordat prinses Margriet de DJ's veilig achter slot en grendel had gezet, glipte burgemeester Van Gijzel nog even naar binnen. Natuurlijk was hij als Eindhovense gastheer meer dan welkom.

Eindhoven blij met het Glazen Huis

3FM voelde zich ook heel welkom in de Lichtstad. Een warm bad, dat kunnen we Eindhoven wel noemen. 3FM is blij dat we er zijn, Eindhoven ook. Apetrots was hij dat de karavaan dit jaar in zijn stad aankwam.

Good goodie bag

Meneer de burgemeester kwam niet met lege handen, hij had een enorme goodiebag onder zijn arm met daarin een bak goodies! Het leek wel Sinterklaas. Een door een VMBO gemaakt vogelhuisje, toepasselijke lichtstadlampjes en tassen waarin het bidbook voor het WK in 2018 werd aangeboden. Die tassen gaan naar de veiling, want daar zijn er maar vijf van gemaakt en moeten wel wat euro's opbrengen. Dat we het WK niet hebben gekregen, vergeten we dan maar even.

'Eindhovenaren'

Ook Van Gijzel vroeg een plaat aan. Voor het gemak had hij zelf een CD'tje meegenomen, want het nummer 'Eindhovenaren' zit niet in het standaardrepetoire van de DJ's. En ook hij liet een gevulde enveloppe achter.
Ster advertentie
Ster advertentie