3FM Serious Request

Annemieke in je slaapkamer

  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke in je slaapkamer
Vroeg opstaan is een kwaliteit die je hebt of totaal niet. Annemieke toont deze week aan, dat zij uit het juiste hout gesneden is om vroeg op te staan. Al gaat het moeizaam...“s Ochtends heul!!!! vroeg opstaan is Kapot Vet! En ongelooflijk zwaar. Je moet er wat voor over hebben, maar dan mag je wel ongestraft met een megafoon mensen wakker blèren en vooral heel erg lawaaierige toestanden eromheen organiseren!

Dat ik daar graag iets voor over heb, mag duidelijk zijn, maar het gaat natuurlijk om wat JIJ er voor over hebt om een ontbijtrequest te plaatsen! De afgelopen dagen heb ik al aardig wat Euro’s mogen ophalen in den lande!

Vroege vogel
Woensdag waren we in Den Haag (Tien voor 5 weg). In de eerste plaats om Michiel en Rob een waardig ‘Big Brother Is Watching You-gevoel’ te geven. Zelfs al voor dat ze het huis in gingen hadden ze geen rust meer. Gewapend met megafoon stormde ik hun hotelkamer binnen. Maarrr… Wel met een uigebreid (laatste) ontbijt!

Daarna was Chester de gelukkige. Ook in Den Haag. Zijn request 'Stronger' van Kanye West kon niet gespeeld worden door de meegebrachte draaimolen, maar die hoorde hij dan wel langskomen in de eerste uren van Serious Request!

Nog vroegere vogel
Donderdag togen we helemaal naar het winterse Veldhoven. (Half 5 weg) ‘Gewapend’ met zwaar materieel: 2 enorme legervoertuigen met vervaarlijk alarm moesten daar Bart wakker maken.. Maar hij was al wakker. Zijn lichtelijk geschrokken moeder verwees me naar Berghem, waar hij een keukentje aan het plaatsen wa

Daar trof ik hem uiteindelijk.. In een weiland. Zonder de groene heren van het leger. Want die hadden geen Tom Tom….

Piemelbloemen
Vrijdag ging ik een stuk zekerder op pad. Om tien voor 6… Broer Tommy had me verzekerd dat Niels toch zeker op zijn werk was. Yep! In een bloemkunstzaak stond ie piemelbloemen te snijden.

Omdat ik vond dat ie wel een beetje chilltijd verdiend had was masseude Maaike van Bedrijfsmassage meegekomen. Samen met wat dreinende zweefmuziek was ie weer helemaal relaxed! Check de piemelbloemen in het Huis!

Dagje naar het strand
En dan zaterdag!! Lokatie; Bloemendaal. (Tien over 6 weg) Oord van rijke stinkerds, maar Laurens woont met een heleboel mensen samen heel gezellig in een huis. Ik ging hem bedanken voor zijn veilingstuk: een coole designbank, check Ebay!!

Nou ja… bedanken. Doe je dat met een megafoon om kwart over 7 ‘s ochtends? Eerst nog de verkeerde wakkergemaakt, maar uiteindelijk vond ik hem toch. Hij kon het meegebrachte kerstkoor wel waarderen!

Dusss…. Nog 2 dagen..Zal ik jouw slaapkamer ff komen checken? Meld je aan!!


Draai je hoofd...
Lig je nou nog te slapen? Mooi! Dan hoef jij je hoofd geen halve slag te draaien om het onderstaande filmpje te kijken...

Ster advertentie
Ster advertentie