3FM Serious Request

Interview: zijn Domien, Angelique en Sander klaar voor #SR17?

foto: Sander, Angelique & Domien
  1. Nieuwschevron right
  2. Interview: zijn Domien, Angelique en Sander klaar voor #SR17?

Het is zover, vandaag begint 3FM Serious Request 2017! En dat betekent dat 3FM-dj's Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn bijna opgesloten worden in het Glazen Huis. Maar zijn ze er klaar voor?

Naar welk moment van 3FM Serious Request 2017 zie je het meest uit?

Angelique: "Ik kijk het meeste uit naar de mensen die naar de brievenbus komen en allemaal mooie acties hebben gedaan. Je hebt gewoon in je vrije tijd jezelf ingezet en daarmee geld opgehaald. Dat vind ik echt bijzonder! Ik kijk erg uit naar al die verhalen."

Domien: "Beginnen! De spanning heeft nu lang genoeg geduurd. Ik heb enorm veel zin om het eerste liedje in te starten en te beginnen met 3FM Serious Request 2017!"

Sander: "Ik heb heel erg veel zin in de mensen! Naast dat we met 3FM Serious Request natuurlijk een hoop geld ophalen om families bij elkaar te brengen, is het ook leuk om je luisteraars in levende lijve te zien. Ik heb zin in hun enthousiasme, verhalen en acties."

Heb je je een beetje voorbereid, Sander?

Sander: "Ja, ik wilde de afgelopen week heel chill doen: rustig aan met eten en geen alcohol. Maar donderdag zat ik na een kerstborrel nog gewoon een frietje pinda weg te hakken..."

Bij hoeveel slaaptekort worden jullie chagrijnig? Wat moeten de anderen dan écht niet bij je doen?

Sander: "Je moet niet zomaar aan me zitten, daar ben ik heel gevoelig voor. Ik schrik er soms van. Vooral Angelique schijnt heel vervelend te worden als ze moe wordt, dan gaat ze een beetje lopen porren en plagen. Dus daar ben ik wel voor op m'n hoede, haha!"

Domien: "Na twee dagen weinig slapen, ga ik het wel merken... Dan verschijnt misschien mijn resting bitch face. Dan moet je aan mij niet vragen of ik misschien wat vrolijker wil kijken, haha!"

Angelique: "Ik heb natuurlijk de weekend ochtendshow gedaan en daar heb ik geleerd dat als ik minder dan 4 uur slaap heb, dan gaat het niet goed. Dan ben ik echt niets waard en heel chagrijnig... Op zo'n moment moet je me dan met rust laten, maar dat gaat moeilijk in zo'n Glazen Huis. Gelukkig is iedereen waarschijnlijk even moe dan!"

Wat wordt jullie kerstdiner de 25e?

Domien: "Dat hangt er echt van af hoe ik me voel. Vorig jaar heb ik goed mee kunnen doen: wijntje, stukje vlees. Maar twee jaar terug was ik echt een wrakje. Toen heb ik van de 24 uur er zeker 18 geslapen. Ik hoop dat over een week aan kan schuiven en op z'n minst een beetje zalm naar binnen kan laten glijden!"

Sander: "Een handje blauwe M&M's en Jip & Janneke champagne!"

Angelique: "Ik ga bij m'n ouders eten en heb ze al gewaarschuwd dat ik misschien niet zoveel naar binnen krijg. Maar ik denk dat m'n moeder een lekkere nasi gaat maken of een Moksi Alesi - m'n favoriete gerecht."

Angelique, jij hebt veel gesport ter voorbereiding op je tijd in het Glazen Huis. Heeft dat geholpen? Hoe zit je in je vel nu?

"Ja, dat heeft zeker geholpen! Ik zit hartstikke lekker in m'n vel, ik voel me fit. Met m'n conditie zit het ook goed... ik denk dat ik straks echt meer energie heb om lekker daar te zijn voor iedereen en de actie écht te kunnen ondersteunen."

>> Met al haar fanatieke gesport is Angelique ook zelf in actie gekomen voor 3FM Serious Request!

Domien, welke tips heb je voor de 2 firsttimers?

"Knallen en genieten. Het is zo bijzonder om te zien hoeveel mensen zich inzetten om deze stille ramp op de kaart te zetten. De tijd staat geen seconde stil en alles vliegt voorbij, dus geniet!"

Hebben jullie nog een boodschap voor de mensen die jullie gaan volgen en supporten met acties?

Sander: "Bedankt!!! Zonder jullie geen 3FM Serious Request, dus ga ervoor. Maak zoveel mogelijk kabaal over je actie en maak anderen enthousiast! Dan kunnen we samen de wereld een beetje mooier maken."

Domien: "Als je in actie komt voor 3FM Serious Request: dankjewel! Jij bent het die deze actie maakt. Jij bent een held! In het Glazen Huis gaan we er voor zorgen zoveel mogelijk acties te laten zien en horen, zodat er nog veel meer mensen opstaan en in actie komen voor het Rode Kruis."

Angelique: "Alvast superbedankt! Het is een prachtig thema dit jaar en ik vind het altijd heel erg bijzonder dat iedereen zich hier zo hard voor inzet. Dus bedankt bedankt bedankt en ik zie je in Apeldoorn!"

Meer over 3FM Serious Request

>> Dit is het doel van 3FM SR17
>> Op deze manieren kun je 3FM SR17 volgen
>> Check hier alle Kom In Acties, informatie en veilingitems!

Ster advertentie
Ster advertentie