3FM Serious Request

Barend, Sophie en Wijnand over hun meest memorabele Glazen Huis-moment

  1. Nieuwschevron right
  2. Barend, Sophie en Wijnand over hun meest memorabele Glazen Huis-moment

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman, de drie 3FM-dj's die dit jaar de boel op stelten zetten in het Glazen Huis, zijn alvast begonnen met hun voorbereidingen in podcast Glazen Huisgenoten. Deze week duiken ze in de magie van 3FM Serious Request door te praten over hun meest memorabele momenten, hun droomlijstje met muzikale gasten en de tracks die ze absoluut willen horen tijdens deze week.

Grote Gerard Ekdom-roof

In de podcast hebben ze het daarnaast ook over de 'grote Gerard Ekdom roof'. In 2012 mochten Barend en Wijnand namelijk ontbijtjes rondbrengen door Nederland voor een grote producent van melk. Tijdens één van die ochtenden waren mensen niet thuis, wel konden ze zien dat er veel dure auto's en schilderijen bij dat huis te vinden zijn. Ze beschreven dit live op de radio en er luisterde blijkbaar ook wat boeven mee.

Daags na de actie werden ze gebeld. 'Bedankt voor jullie komst, echter is door de uitgebreide beschrijving van jullie en Gerard ons hele huis leeggeroofd. " Beluister alles over deze anekdote in Glazen Huisgenoten #4.

Of check de podcast hieronder met beeld via YouTube!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie