3FM Serious Request

Audio highlights zondag

  1. Nieuwschevron right
  2. Audio highlights zondag
Zondag was het zover! Er werd getrouwd in het huis. Wat zagen Heino en Sylvia er gelukkig uit! Maar er gebeurde meer. Lees je even mee?Annemieke overviel twee oude bekenden op hun trouwdag. Het waren Elly en Thédor, het bruidspaar van twee jaar geleden. Elly wilde Thédor verrassen met een ontbijtje.

>> Hoe klink dat? Zo!
>> En het uur erna nog een stukkie


Lucille Werner hing al vroeg aan de lijn. Ze bood 1.000,- euro aan namens alle Lingo-collega's! Hartstikke mooi natuurlijk, alleen wilde ze daarvoor 'Hee hoo Lingo' horen. Rob stribbelde tegen maar draaide 'm uiteindelijk toch.

>> Luister naar Lucille Werner


Hoogtepunt van de dag was natuurlijk het huwelijk. Eric Corton verbond Heino en Sylvia in het Glazen Huis in Den Haag voor een bedrag van € 6100,-. Eric zag er volgens Rob uit als een 'Corton-rechter'. Dit keer niet in het zwart!

>> Luister hier of ze 'Ja' hebben gezegd


Sing alongs zijn erg populair bij de DJ's, maar Minnie Ripperton is misschien wat hoog gegrepen. Niet dat het Gerard en michiel kan weerhouden om het toch te proberen.

>> Gerard en Michiel proberen de hoge noot van 'Lovin' You'


De Serious Talents-band Jeremy's, Valerius en L.I.N.E. vochten zondagmiddag een potje freefight met gitaren uit. De drie bands gingen de straat op voor een aantal spontane optredens. De band die het meeste ophaalde werd beloond met een optreden in het Glazen Huis. L.I.N.E. trok uiteindelijk aan het langste eind.

>> Luister naar L.I.N.E. met 'Loving You'


Rond 16.30 uur ging de bel... toch een tussenstand op dag 5?? Het duurde even voordat er kon worden gekeken want Rob liep in zijn onderbroek... uiteindelijk was ie er toch! Rob dus... ook dit geen tussenstand op dag 5.

>> Luister naar tussenstand 5


De ramen van het Glazen Huis lijken in onze ogen brandschoon. Daar dacht Marja Middelkoop van Hoe schoon is jou huis echter anders over. En dus kwam ze de ramen zemen.

>> Luister naar Marja Middelkoop


En daar was hij weer! Jezus Christus, de huisevangalist stond weer voor de microfoon voor het huis. Hij had een mooi gedicht in petto. 'Cock' Amaro had er plotseling genoeg van en stak een stokje voor de verspreiding van het geloof.

>> Luister naar de huisevangalist

Aan het begin van de avond hing ook Coen aan de lijn. Hij lijkt het te gaan halen. Inmiddels zit hij in België en is hij onderweg naar Maastricht.

De satanische sapjesman slaat door en vervolgens komt zijn tegenpool ,de vaste gast aan de buitenmicrofoon, ook nog aan het woord: de prediker. Gooi dat samen in een blender en dat resulteert in een bijbelmix.

>> Kruisvuur tussen goed en kwaad.
Ster advertentie
Ster advertentie