3FM Serious Request

Tom Odell overweldigt duizenden bezoekers bij Glazen Huis met prachtig optreden

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Tom Odell overweldigt duizenden bezoekers bij Glazen Huis met prachtig optreden

Vanavond stond Tom Odell op het podium van de Grote Markt tijdens 3FM Serious Request. Zijn fans stonden al uren op voorhand te wachten in de kou, maar dat werd dan ook rijkelijk beloond. De singer-songwriter speelde een prachtige live versie van zowel 'Black Friday' als 'Another Love'.

Een bomvol plein zingt luidkeels mee

De Engelse singer-songwriter Tom Odell speelde zijn monsterhit 'Another Love' voor een ramvol plein in Nijmegen. Voor veel mensen is het een anthem dat als een lichtje brand in de koude winterdagen. Er rolden wat traantjes van geluk en menigte voelde heel even als één zee van liefde aan. Duizenden fans zongen en sprongen de longen uit hun lijf. Z'n meest recente hit 'Black Friday' werd ook met open armen ontvangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De markt was zo vol dat het plein moest afgezet worden. Een gigantische mensenmassa reikte tot ver in alle zijstraten van de Nijmeegse binnenstad. Allemaal om slechts een glimp van Tom Odell op te kunnen vangen.

Naast Tom Odell staan er nog een hoop andere artiesten op het programma, benieuwd wie er nog meer komt? Check hier line-up.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie