3FM Serious Request

Jan Joost van Gangelen veilt gesigneerd PSV- en Ajax-shirt in het Glazen Huis

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Joost van Gangelen veilt gesigneerd PSV- en Ajax-shirt in het Glazen Huis

Terwijl Barend en Wijnand lekker liggen te slapen krijgt Sophie bezoek van Jan Joost van Gangelen tijdens 3FM Serious Request. De sportjournalist komt niet met lege handen en neemt twee veilingitems mee het Glazen Huis in.

Het doel, Stichting ALS Nederland ligt Jan Joost nauw aan het hart. Één van zijn collega's heeft ALS. "Ik blijf meedoen aan de ALS City Swim tot die ziekte de wereld uit is."

Bied mee op een gesigneerd Ajax of PSV shirt

Jan Joost nam niet één maar twee veilingitems mee. Of je nou Ajax of PSV fan bent, er is voor ieder wat wils op de veiling van 3FM Serious Request. Welk shirt wil jij?

PSV!!!!

foto: Emma Pot

foto: Emma Pot

Jan Joost bezocht ook nog een schone slaapster

Voordat Jan Joost vertrok bracht hij ook nog een ontbijtje op bed aan Barend.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie