3FM Serious Request

Bartimeus Fonds verdubbelt bedrag 'Home Alone op 3FM' naar €6628,-

  1. Nieuwschevron right
  2. Bartimeus Fonds verdubbelt bedrag 'Home Alone op 3FM' naar €6628,-

Home Alone komt deze kerst niet meer op televisie, en daar was 3FM-dj Sander het niet mee eens. Daarom zorgde hij ervoor dat hij toch te horen was, niet op tv maar live op radio! Elke €5 die gedoneerd werd aan 3FM Serious Request: The Lifeline zorgde voor 1 minuut Home Alone live op 3FM.

UPDATE: HOME ALONE ACTIE

Nadat er aan het eind van de film uitzenden al €3314,- was opgehaald, kreeg Sander vanochtend een verrassend belletje. Het Bartimeus Fonds, een fonds dat mensen die slechtziend of blind zijn de kans te geven om voluit mee te doen in de samenleving, had ook van de actie gehoord. Ze vonden het zo mooi dat door dit initiatief mensen die misschien slechtziend of blind zijn eindelijk de kans hebben gekregen om de beroemde Kerstfilm goed mee te krijgen. Daarom besloten ze het opgehaalde bedrag te verdubbelen naar €6628,-.

De hele film op live radio

Eén dag voor de uitzending is het streefbedrag behaald. En dat betekent dat de film voor het eerst in de geschiedenis live op radio te horen was, en dat bij 3FM! De hele (103 minuten durende!!!) film werd vandaag uitgezonden tijdens de ochtendshow bij Sander. De appjes stroomden binnen van mensen die het fantastisch vonden dat ze dit jaar tóch nog van de klassieker konden genieten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vijf euro voor één minuut

Deze film gaat way back en komt uit 1990, maar is nog steeds elk jaar dé foute kerstfilm. Home Alone hoort gewoon bij kerst en Sander laat deze traditie niet van je afpakken. Nooit!

Voor elke vijf euro die werd gedoneerd voor 3FM Serious Request: The Lifeline, zond Sanders Vriendenteam één minuut Home Alone uit. Maar de donaties stopten daar niet, dus 1 minuut Home Alone is nu maar liefst €31,30 waard! Met een eindstand van €3224,06 kunnen we wel zeggen dat de actie meer dan geslaagd is!

Doneren kan nog steeds als je wilt, gewoon hier.

Ster advertentie
Ster advertentie