3FM Serious Request

Armin van Buuren deed remix van Jordy van Loons Toverbal

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren deed remix van Jordy van Loons Toverbal
Armin van Buuren, wereldberoemde DJ en nog een relaxte gast ook, bleef 'slapen' in het Glazen Huis! Giel kreeg van luisteraar Biddy Messchaert - Bijl het idee door om Armin een representatieve remix te laten maken van Verliefdheid - jeweetwel, die Toverbal - van Jordy van Loon. En? Betere versie geworden?Giel, Paul en Coen konden hun nachtrust wel vergeten, de wereldberoemde dj Armin van Buuren was namelijk de slaapgast. Hij gaf nog even een flinke set trance voor de bezoekers aan de Grote Markt.

Op de radio en de televisie werd het geluid ook nu en dan 'doorgeprikt', dit tot ongenoegen van de luisteraars die het trance-genre een warm hart toedragen. Dit dan weer tot genoegen van de mensen die niks met trance hebben. Ja, we kunnen niet iedereen tevreden houden, ofschoon we wel ons uiterste best doen.

Nachtrust?
Armin deed dus een kleine party en ging vervolgens achter zijn laptop zitten klooien. Dat was niet voor niks, want er rolde uiteindelijk een remix van Verliefdheid (in de volksmond bekend als Toverbal) uit. Met name Paul Rabbering is er erg blij mee...

Hoe is die remix van Jordy?
Wat vind jij: beter of slechter of neutraal geen mening?
>> Luister hier de remix

Of check hier dat filmpje, op het net geknald door Ambientworld2009. Dank




Ster advertentie
Ster advertentie